Siirry suoraan sisältöön
Hotspots » Blogi » Hotspot Shield on nopea VPN

Hotspot Shield on nopea VPN

VPN turvaa surffaillessa.

Maailman nopeimmaksi sanottu VPN, Hotspot Shield, ei käytä samaa tekniikkaa kuin monet muut VPN-palveluntarjoajat. Sillä on tarjolla oma Hydraprotokolla, jonka on todettu toimivan huomattavasti nopeammin kilpailijoihin verrattuna. Hydra tarjoaa yli kaksinkertaisen nopeuden ja testauksissa sen on todettu olevan latausnopeudeltaan ihan omaa luokkaansa. Näillä ominaisuuksilla tuotetta mainostetaan yhdeksi maailman nopeimmaksi ja tottahan on, että VPN normaalisti hiukan hidastaa liikennettä. Nykyisellään ei enää niin paljon kuin aiemmin.

Hotspot Shield suojaa tietosi

VPN eli virtuaalinen yksityisverkko on käytännöllinen silloin, kun haluat suojata tietojasi hakkereilta ja identiteettivarkailta. Samalla se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn estettyihin verkkosivustoihin ja palveluihin. Tietyt verkkosivustot estävät pääsyn esimerkiksi ulkomailta, mutta Hotspot Shieldin avulla voit sijainniksi määritellä verkkosivuston kohdemaan. Näin on mahdollista käyttää sivustoa täysin normaalisti. VPN myös varmistaa sen, että tiedot laitteen ja VPN-palvelimen välillä ovat salattuja.

Mobile hotspots ja siihen kätevästi yhdistettynä VPN on ratkaisultaan todella turvallinen. Samalla kun pääset mihin tahansa sovellukseen tai verkkosivustoon, voit matkallasi päivittää Facebookin tai Instagramin sekä näppärästi ottaa yhteyttä ystäviisi Snapchatilla tai Skypellä. VPN piilottaa sijaintisi ja IP-osoitteesi, joten surffailusi on paljon turvallisempaa ja jopa maksaminen hoituu ilman stressiä siitä, onko luottokorttisi tiedot turvassa.

Ilmainen vai maksullinen?

Hotspot Shield on tarjolla ilmaisena tai maksullisena. Maksullisuutta tukee se, jos haluat lisätä sen useampaan laitteeseen kuin pelkästään yhteen. Kolmas vaihtoehto on perhe, eli voit suojata kaikkien perheenjäsenten laitteet. Siinä on mahdollisuus viiteen tiliin ja kaikkiaan 25 laitteeseen. Suojaus on parempi tehdä ennen kuin mitään tapahtuu. Se on aina halvempi ratkaisu.

Avainsanat: